Bemærk at skærmfarver kan afvige fra endeligt leverede materialer

-
-
-

I-Cube Facadeplade / 16x455x3030 mm / Onyx

Moderne og innovativ facadeplade.
Se specifikationerne for flere detaljer.

Produktbeskrivelse

Producenten, Nichiha Corporation, har taget alt det gode fra fibercement og designet en unik klimaskærm, som med fordel kan bruges til både beboelse og kommercielle byggerier. Facadepladerne er overfladebehandlet med en holdbar flerlags malingsproces. Facadepladerne er overfalsede på de lange horisontale kanter - eller på alle fire sider - der passer fint sammen, så der dannes en vandtæt samling.

Moderne og innovativ: Farver, overflader, samlinger – skab et unikt udseende med fremtidens muligheder.

Hurtig og enkel installation: Med disse facadeplader er du garanteret en hurtig og enkel installation, som giver en kortere montagetid. Der spares derved dyrebar tid ved de fleste projekter og omkostningerne på facadepladerne mindskes.

Kvalitet

Nichiha Corporation er en global produktionsvirksomhed med mere en 13 fabrikker fordelt I 3 lande. Nichiha Corporation er engageret i bæredygtig produktion af højkvalitets- og holdbare facadeløsninger. Derudover er det bevist, at beklædningen fungerer som en yderst effektiv klimaskærm, da pladerne sikrer et tæt og tørt hulrum, samtidig med at det stadig er ventileret.

Fibercement facadepladerne er velegnet til montage på standard træ- eller stålkonstruktioner samt velegnet til indbygning af døre og vinduer.
Facadepladerne monteres med skjulte clips og klemmer, som giver en ren og ubrudt overflade.

Fordele

En løsning med store fordele.

 • Et meget moderne og tidssvarende udseende, som giver mulighed for at differentiere bygningens design.
 • Et bredt sortiment af glatte, strukturerede og profilerede overflader i attraktive farver, der kan imødekomme kundernes ønsker.
 • Simple komponenter og samlingsteknikker, der sikrer en hurtig og let opsætning.
 • Udvendige hjørner med matchende struktur og farve medvirker til en hurtig og let installation, samt giver en flot kvalitetsafslutning.
 • Specialfarvede aluminiumshjørner og H-profiler.
 • De fleste designs kan også monteres vertikalt.
 • Lad os rådgive dig! Ring +45 87 41 22 00 og få oplyst nærmeste forhandler
  Bemærk at skærmfarver kan afvige fra endeligt leverede materialer

  Produktdata

  Produktserie EX serien
  Type Facadeplade
  Beskrivelse I-Cube Onyx
  Farvekode
  Overflade bagside
  Tykkelse 16 mm
  Bredde 455 mm
  Længde
  Nytteareal 455 x 3030 mm
  m²/plade 1,38
  Kanter
  Vægt/m² 19,30 kg
  Stk./pakke 2
  m²/palle, ca. 110
  Varenr. 92040
  DB-nr. 1814885
  Lagervare? Ja
  Fæstemidler Skjult clips
  Underlag for montage Træ/Metal
  EAN-nr.
  Montage
  Garanti
  NichiGuard™ beskyttet Ja

  Tekniske specifikationer

  Materialetype Fibercement
  E-modul 4,5 GPa
  Bredde tolerance +/- 1,00 mm
  Længde tolerance +/- 1,00 mm
  Brandtekniske egenskaber B-s01, d0
  MK-godkendelse
  Beklædningsklasse K1-10
  Hent et produktdatablad som PDF på den facadeplade du har valgt, og print eller gem dette. Databladet kan du bruge som specifikation til indhentning af tilbud hos en af vores forhandlere.
  Produktdatablad (PDF)

  ...

  Viden om en verden af muligheder

  I takt med øgede krav til isoleringstykkelser og mere rationelt byggeri, bliver efterspørgslen på lette facadebeklædninger stadigt større. De lette facadebeklædninger anvendes som ventileret regnskærm uden på isolerede skeletvægge og betonelementer, eller ved efterisolering af eksisterende bygninger. Det brede produktprogram giver arkitekten vide rammer for modulering og farvesætning af facader. Kvaliteten giver dig sikkerhed for en vedligeholdelsesfri facade, hvor den konstruktive funktion og den æstetisk attraktive overflade holder over tid.

  Skeletkonstruktion som ydervæg

  Skeletkonstruktioner i træ og stål anvendes i stigende grad som ydervægge til nybyggeri. Bygget på stedet eller leveret som præfabrikerede vægelementer eller rum-store moduler i større eller mindre færdiggørelsesgrad.

  Konstruktionsprincip set indefra:

  • 1-2 pladelag, eksempelvis gipsplader
  • 45 x 45 mm lægter til ledningstræk
  • 45 mm varmeisolering
  • Dampspærre
  • 220-270 mm bærende skeletkonstruktion
  • 220-270 mm varmeisolering
  • Vindstandsende pladelag
  • 27 mm afstandslister (ventileret hulrum)
  • Let facadebeklædning (regnskærm)
  Ydervægselementer i beton

  Isolering af vægelementer i beton sker i stigende grad med varmeisoleringen placeret på udvendig side, så betonen står lunt og tørt. Skelet og varmeisolering kan påbygges på stedet eller leveres som præfabrikerede vægelementer der "hægtes" på betonelementet.

  Konstruktionsprincip set indefra:

  • Vægelement i beton
  • 220-270 mm bærende skeletkonstruktion
  • 220-270 mm varmeisolering
  • Vindstandsende pladelag
  • 27 mm afstandslister (ventileret hulrum)
  • Let facadebeklædning (regnskærm)
  Efterisolering af ydervægge

  Renovering og efterisolering af eksisterende bygningsmasse udgør en betydende del af igangværende og fremtidige bygningsarbejder. Efterisolering af facader kan være mere eller mindre kompliceret afhængig af eksisterende bygning. I de fleste tilfælde er princippet det samme som beskrevet under "Ydervægselementer i beton", hvor skelet og varmeisolering kan påbygges på stedet eller leveres som præfabrikerede vægelementer der "hægtes" på betonelementet.

  Konstruktionsprincip set indefra:

  • Eksisterende ydervæg i mursten eller beton
  • 220-270 mm bærende skeletkonstruktion
  • 220-270 mm varmeisolering
  • Vindstandsende pladelag
  • 27 mm afstandslister (ventileret hulrum)
  • Let facadebeklædning (regnskærm)
  Langtidsholdbar og innovativ facadeløsning

  Bæredygtighed er en naturlig del af Nichihas fibercement-produkter. Produkterne er fra naturens side grønne produkter. Sammensat af primært træfibre og cement, er en stor del af indholdet i Nichihas produkter derfor genbrugsmaterialer. Bæredygtighed rækker langt ud over ingredienserne. Nichiha har en lang tradition for at bevare ressourcerne, men også bedste produktions praksis der højner produktet og er minimere energiforbrug, hvilket giver god mening for vores planet og ikke mindst vores kunder.

  Du vælger udtrykket
  - vi leverer varen

  Nichiha Design Cement Panel

  Hos Moland og Nichiha synes vi fremtiden ser lys ud. For hver dag der går, opdager flere og flere mennesker det flotte udseende og fordelene ved Nichiha’s Design Cement paneler. Når først du har set eller brugt et produkt fra Nichiha, vil du foretrække det til fremtidige projekter. Dine projekter kommer i forskellige former, markeder og udtryk – hos Nichiha har vi en attraktiv Design Cement facadeløsning der passer til de fleste af dem. Vores produkter giver dig mulighed for at vise forskellige looks af metal, blokke, mursten og træ på kort tid og vores kontinuerlige udvidelse af strukturer og afslutninger tager fremtidens byggerier til nye højder.

  PlatinumcoatTM

  Overfladebehandlingen er stærkere end ultraviolet lys (solen)

  Platinumcoatningen indeholder Si-O-bindinger, som har en kombinationsenergi på 435 kj/mol i et molekyle. Hvor ultraviolet lys har en energi på 410 kj/mol er Nichia's PlatinumcoatTM overlegen i forhold til solens ultraviolette lys, og derfor en særdeles vejrbestandig belægning, som er meget modstandsdygtig overfor falmning.

  Kvalitet

  Nichiha Design Cement Panel har bestået en omfattende intern test

  Overfladebehandlingen har bestået en Japansk test på 18.000 timers påvirkning af vejrlig og sol. Testen er udført efter naturlige omstændigheder såsom stærkt sollys, temperatur og regn. Overfladebehandlingen viser en stærk overlegen vejrbestandighed mod farve-falmning, og vil fremstå som en smuk ydervæg/facade gennem mange år.

  NichiGuardTM
  Nichiha's nano-hydrofile belægning, med en selvrensende funktion, vasker urenheder væk når det regner og er medvirkende til at den ydre overflade holder sit nye look. Lyse farver er behandlet med NichiGuardTM. Se mere under specifikationer.

  Slip visionen løs – oplev fordelene med Nichiha Design Cement Panel

  Nichiha Design Cement Panel kan med fordel anvendes til både offentligt, erhvervs- og privat byggeri. Vores brede sortiment af overflader og farver gør vores facader til det perfekte match til dit næste byggeprojekt. Uanset om dit kommende projekt er et traditionelt hus, et vedligeholdelsesfrit sommerhus, en moderne italiensk restaurant eller et fleretagers lager, kan det komme til at leve op til din drøm, med Nichiha Design Cement panelers store fordele og flotte udseende.

  Unik fremtræden skabt af et kvalitetsprodukt

  Nichiha Design Cement facader har i de seneste årtier vundet stor udbredelse til kommercielt brug. Fibercement er et alsidigt og bæredygtigt produkt med høj ydeevne, derfor giver det god mening at bruge produktet til både beboelse og kommercielle byggerier. Du vil blive imponeret over de mange forskellige muligheder, og det meget varierende udseende, som Nichiha Design Cement facaderne har, og fordelene vil forbløffe dig.

  Facadeplader med muligheder

  Nichihas Design Cement facadeplade er lige så alsidig og attraktiv som den er holdbar. Fibercement har i årtier gjort sig bemærket på markedet og producenten Nichiha, har taget alt det gode fra fibercement og designet en unik klimaskærm. Med tilføjelsen af vores tidsbesparende clip-installation og det lukkede ventilations-hulrums-system, giver Nichiha Design Cement facader dig muligheden for at bruge styrken i fibercementens uanede muligheder.

  Fordele

  Nichiha's vægsystem inkluderer:

  • Et meget moderne og tidssvarende udseende, som giver mulighed for at differentiere bygningens design.
  • Monterklare facadeplader, der giver en hurtig byggeproces, nedsætter arbejdstiden på byggepladsen, reducerer tilsynskrav og minimerer risikoen for leveranceforsinkelser.
  • På fabrikken har de monterklare facadeplader gennemgået et kvalitetstjek, for at sikre en høj kundetilfredshed.
  • Et bredt sortiment af glatte, strukturerede og profilerede overflader i attraktive farver der kan imødekomme kundernes ønsker.
  • Facaderne er beskyttet med NichiGuardTM beklædning, som har en anti-smuds og selvrensende funktion. Silica-partikler i NichiGuardTM, tiltrækker vand fra atmosfæren, der former et tyndt molekylært lag, således at luftbåret forurening ikke når selve facadeoverfladen. Når regnvandet løber ned ad væggene, skylles urenheder væk.
  • Velegnet og kosteffektiv, til montage på standard træ- eller stålkonstruktioner. Også velegnet til indbygning af døre og vinduer.
  • Simple komponenter og samlings-teknikker sikrer en hurtig og let opsætning.
  • Udvendige hjørner med matchende struktur og farve medvirker til en hurtig og let installation, samt giver en flot kvalitetsafslutning.
  • Specialfarvede aluminiumshjørner og H-profiler.

  Alt dette giver et unikt system med en utrolig flot finish.

  En løsning med store fordele
  • Med Nichihas Design Cement facader er mulighederne næsten ubegrænsede.
  • Det bredeste sortiment af kommercielle klimaskærme.
  • Lukket og ventileret hulrums-facadesystem.
  • Højt udviklet installationssystem, der sparer tid og minimerer fejl.
  • Skjulte clips og klemmer, som giver en ren og ubrudt overflade.
  • Hurtig og enkel installation, som giver en kortere montagetid. Der spares derved dyrebar tid ved de fleste projekter og omkostningerne på facadepladerne mindskes.
  • En holdbar facadeløsning: Ingen råd, bakterier, skadedyr eller delaminering.
  • Clip installationssystem, der reducerer installationsomkostningerne, da det ikke er nødvendigt at bruge specielt værktøj for at installere facadepladerne.
  • Facaderne kan installeres på de mest almindelige underkonstruktioner: traditionelle trælægter, beton- og metalkonstruktioner.
  • Glem alt om fugt, der trænger ind i samlingerne, og om smuds og insekter som samles i de traditionelle ventilerede facadesystemer. Facadepladerne har overfalsede kanter, der er klar til montering.
  • Pladerne skal monteres i henhold til gældende montagevejledning, for at opnå den ønskede virkning.

  Kontakt os

  Wimex ApS
  Strandvejen 16 - DK-7800 Skive

  Tlf.: +45 87 41 22 00
  Fax: +45 87 41 22 00

  EX og EX-4TG facader

  Lad dig inspirere i vores sortiment eller find den rette facade ved at søge på bestemte kriterier.

  Find facade
  Produktserie
  Størrelse
   
  Se alle
   

  Gem konfiguration

  Produktet du har søgt, findes ikke eller er ikke længere tilgængeligt

  Det kan være udgået af produktion eller være erstattet af et andet produkt. Til gengæld har vi et stort udvalg af andre produkter, som vi håber kan indfri dine ønsker.

  Vi beklager ulejligheden.